offshoreconsultanta.ro

Servicii de consultanta oferite de avocati specializati in acordarea de servicii legale, onorabile si confidentiale pentru:

CORPORATII OFFSHORE

PROTEJAREA BUNURILOR

OFFSHORE BANKING

Domenii

Recuperare debite – Societatea noastra desfasoara toate activitatile ce au ca scop recuperarea unui debit, de la reprezentare si asistare a unui client in procedurile legale referitoare la somatia de plata, conciliere, actiuni pe fond, executare silita, pana la recuperarea efectiva a debitului.

Pentru a veni in intampinarea clientilor care nu detin resursele necesare si suficiente pentru a soma debitorul, societatea noastra poate negocia un onorariu de succes, platibil la momentul recuperarii debitului sau posibiliatea de a imparti riscul unui proces in conditii avantajoase pentru toate partile.

In cazul in care debitul nu se poate recupera deoarece debitorul a intrat in procedura de insolventa, societatea noastra poate derula procedura pana la finalizarea acestei. De cele mai multe ori un avocat va poate aduce plus de valoare nu numai recuperandu-va debitele ci si prevenirea pierderilor acestora de catre dumneavoastra!!!


Administrare si reorganizare judiciara

Administrarea judiciara este o atributie ce apartine exclusiv practicianului in insolventa, practician ce trebuie sa aiba competente si cunostinte juridice, de management, de evaluare si experienta in multe domenii de activitate avand in vedere complexitatea activitatilor pe care le gestioneaza.

Gestionarea procedurilor de insolventa a insemnat o misiune dificila si complexa din care am castigat experienta necesara obtinerii unor rezultate foarte bune atat in beneficiul creditorilor, cat si al debitorilor.


Drept administrativ
 – ne ocupam de reprezentarea clientilor nostri in fata autoritatilor cat si in procedura contenciosului administrativ promovat impotriva organismelor locale si centrale ale statului.

Proprietate intelectuala – consiliem clientii in diferite domenii din zona drepturilor de autor si a drepturilor conexe legate de inregistrarea marcilor comerciale la Oficiul de Stat pentru Marci si Inventii (OSIM).

Dreptul Concurentei – asistenta pentru intocmirea, depunerea si sustinerea notificarilor la Consiliul Concurentei.

Proprietati imobiliare – asiguram asistenta in rezolvarea problemelor legate de dobandirea si exercitarea dreptului de folosinta si de proprietate a imobilelor.
Asistenta juridica pentru intabulari si notari la Cartea Funciara pentru dezmembramintele dreptului de proprietate (uzufruct, servitute, superficie, abitatie).

Redactare Contracte – Avem acumulata experienta necesara in redactarea oricarui tip de contract solicitat, incluzand o mare varietate de servicii; contractele de vanzari, de fransiza, distributie, aprovizionari, furnizari, marketing, sponsorizari, transport, cercetare, transfer tehnologic, finantare, concesionari, leasing, imprumut, inchiriere si comodat, know – how – it, consultanta si trading, media si publicitate, etc.

Societati Offshore – Societatea noastra asigura asistenta in vederea constituirii sau preluarii unei societati de tip offshore. Avem o echipa de profesionisti care insumeaza o bogata experienta in domeniul societatilor offshore.

Partenerii nostri