offshoreconsultanta.ro

Servicii de consultanta oferite de avocati specializati in acordarea de servicii legale, onorabile si confidentiale pentru:

CORPORATII OFFSHORE

PROTEJAREA BUNURILOR

OFFSHORE BANKING

Servicii offshore

Introducerea unei entități de tip offshore în planificarea dumneavoastra fiscală face de cele mai multe oru diferența dintre succes și eșec, însă acest aspect este deseori ignorat de persoanele care încep o afacere sau o investiție nouă.

Oferim o gama larga de servicii pentru intreg procesul de optimizare fiscala folosita pe plan international, atat din punct de vedere al planificarii si implementarii acestora cat si privind managementul si statusul companiilor.


Infiintarea, inregistrarea si administrarea unei societati offshore.

Companie offshore este o companie cu sediul într-o altă ţară decât propria dvs. ţară, care pe baza respectării anumitor condiţii, ori pe baza unor legi speciale, dispune de un statut fiscal special şi în mod normal, nu trebuie să depună vreo declaraţie fiscală şi de audit. Compania este pur şi simplu obligată să plătească o sumă globală pentru a acoperi taxa anuală (Francizã fiscală), care este o sumă relativ mică. Unele ţări, de exemplu, Cipru, percep un impozit foarte mic pentru companii şi nu percep nicio sumă totală de impozitare. Mai multe informaţii detaliate pot fi găsite în celelalte secţiuni ale site-ul nostru.

Compania este deţinută de acţionari şi gestionată de către un director(i). Identitatea proprietarilor reali poate fi protejată utilizând acţionari şi directori nominalizaţi. Beneficiarul efectiv  rămâne astfel anonim, exercitându-şi drepturile de proprietate pe baza unei Procuri. Această procură permite proprietarului real să acţioneze în numele companiei, să deschidă şi să gestioneze conturile bancare asociate companiei, etc.

Putem înregistra companii offshore, inclusiv efectuarea tuturor formalităţilor necesare şi a serviciile auxiliare, în mai multe ţări din întreaga lume. Odată constituită, dvs. veţi putea ridica documentele companiei de la biroul nostru sau acestea vă pot fi trimise prin curier.

Mai multe informaţii specifice despre companiile din anumite ţări se pot găsi în secţiunea „Jurisdicţii” ; în această secţiune este prezentată şi o imagine de ansamblu asupra preţurilor.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.


Deschiderea unui cont bancar corespunzător

Indiferent de motivele pentru stabilirea firmei dvs. în străinătate, veţi avea nevoie de un cont bancar de încredere pentru noua dvs. companie.

Oferim tuturor clienţilor noştri asistenţă pentru deschiderea şi selectarea unui cont bancar al companiei, în urma achiziţiei unei companii offshore de la noi. Va oferim toate materialele necesare, informaţiile şi instrucţiunile pentru a vă ajuta să vă deschideţi singuri contul dvs. bancar in cazul in care solicitati acest lucru. În prezent, toate băncile comerciale oferă opţiunea de a realiza cea mai mare parte a tranzacţiilor bancare online (internet banking) – astfel, distanţa nu mai reprezinta o problemă.


Protejarea bunurilor (Asset Protection)

Protejarea bunurilor împotriva celor care ar putea avea pretenţii asupra acestora (creditori sau fostul soţ/soţie, de exemplu), adesea prin convertirea acestora într-un trust offshore de protejare a bunurilor, păstrându-le, astfel, în afara jurisdicţiei instanţelor locale. (bussinessdictionary.com)

Strategiile de protejare a bunurilor încep în general cu un cont bancar off-shore într-un paradis fiscal orientat spre confidenţialitate.  Pentru a întări confidenţialitatea, se va utiliza o corporaţie offshore anonimă, un trust offshore şi/sau o fundaţie offshore, ca de exemplu Fundaţiile Private din Panama. În caz contrar, transferurile bancare vor avea un nume de persoană ca expeditor sau ca destinatar, iar astfel nu se va păstra  secretul bancar.


Fundaţii Private din Panama

planificare fiscala internationala;
servicii de consultanta;
servicii de secretariat pentru companii domiciliate in diverse jurisdictii internationale;
servicii de administrare;
servicii de intermediere;
servicii de contabilitate si gestiune financiara;
servicii de audit si raportare fiscala.

Principala noastră responsabilitate este atingerea obiectivelor clienților noștri, responsabilitate care este îndeplinită prin aceea că oferim clientului planuri de acțiune alternative in functie de nevoile fiecaruia in parte.

 

Această perspectivă le permite clienților noștri să beneficieze de o gamă largă de produse și servicii personalizate. Suntem mândri să vă aducem la cunoștință faptul că peste 50% dintre clienții noi au fost îndrumați către noi de clienții nostri deja existenți.

 

Partenerii nostri